Croissant maślany
Opis
Croissant maślany
Croissant to rogalik maślany, który powstaje z ciasta półfrancuskiego. Croissant smak swój zawdzięcza tradycyjnej recepturze i najlepszym składnikom. To właśnie dzięki dużej zawartości najlepszego masła (aż 23,5%), rogaliki od Vandemoortele są tak pyszne. Z jednej strony chrupiące, a z drugiej miękkie i delikatne. Mogą być podawane zaraz po wyjęciu z pieca – są wtedy najbardziej chrupiące, a ich zapach rozchodzi się po całym pomieszczeniu.
Croissant rogalik maślany 23,5% masła może być podstawą wielu ciekawych śniadań, tych słodkich, jak i tych bardziej wytrawnych. Jest to produkt praktycznie dla każdego, gdyż można zjeść go saute, czyli samego lub dowolnie urozmaicać przy pomocy smakowitych dodatków, tworząc wyjątkowe kombinacje. Stwórz swój ulubiony zestaw i delektuj się każdym kęsem. tekstury. Oferowane przez nas ciasto bananowe jest całkowicie wegańskie. Naturalne składniki, proste i sprawdzone receptury oraz tradycyjne metody wytwarzania, są gwarancją jakości i smaku naszych wypieków. Z naszą pomocą zawsze ugościsz swoich przyjaciół i rodzinę świeżymi przysmakami! Okrągłe ciasto bananowe udekorowane pistacjami dostępne jest w formie głęboko zamrożonej. Przed podaniem wystarczy rozmrozić go przez ok. 9 h w temperaturze pokojowej. Jest doskonałą, zawsze świeżą alternatywą dla innych gotowych ciast. Ten prosty, ale oryginalny deser można serwować także z ulubionymi lodami lub słodkimi sosami. Z jednego okrągłego ciasta o średnicy 26 cm otrzymujemy 12 porcji.
Opakowanie CU
Rozmiar
Składniki
Alergeny
b/d
Foodclaims
GMO FREE