Croissant mini
Opis
Croissant mini
Najsłynniejsze rogaliki z ciasta francuskiego w nowej odsłonie! Bake’Up to wyjątkowa technologia, która sprawia, że nasz głęboko mrożony mini rogalik maślany croissant, zawierający w swoim składzie 23,5% masła, może być wypiekany od razu, bez konieczności wcześniejszego rozmrażania. By cieszyć się jego niepowtarzalnym smakiem, wystarczy wyjąć go z opakowania i włożyć do rozgrzanego piekarnika. Delikatny, chrupiący i wyjątkowo maślany rogalik croissant o charakterystycznej, listkowanej strukturze jest jednym z najbardziej wyrafinowanych wypieków na świecie. Doskonale pasuje do różnego rodzaju owocowych konfitur lub roztopionej czekolady, ale ma też grono wielbicieli, którzy przygotowują na jego podstawie bardziej wytrawne przekąski. Najlepiej smakuje od razu po wyciągnięciu z piekarnika. Mini rogalik Bake’Up z ciasta półfrancuskiego jest produktem surowym, nie wymagającym garowania – proces wzrostu ciasta (garowania) odbywa się podczas wypieku – dzięki temu croissant w formie zamrożonej zajmuje 60% mniej mijesca w zamrażarce niż produkty wygarowane! Jeżeli chcesz przygotować stylowe śniadanie, które nastroi optymistycznie na cały dzień, koniecznie zaserwuj nasze mini rogaliki Bake’Up!
Opakowanie CU
Rozmiar
25 g
Składniki
Alergeny
b/d
Foodclaims
GMO FREE