Focaccia tradycyjna
Opis
Focaccia tradycyjna
Tradycyjna włoska focaccia powstaje z delikatnego ciasta drożdżowego, nieco przypominającego to na pizzę. Jednak te małe pszenne placki są czymś zupełnie innym, choć ich obłędny smak z pewnością stawia je na kulinarnym podium w kategorii włoskich przysmaków.
Smak focacci łączy w sobie delikatność drożdżowego ciasta z wyrazistością oliwy z oliwek, co gwarantuje niebywałe kulinarne doznania.
Włoska tradycyjna focaccia tradycyjna pszenna z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia wypieczona jest niemal gotowa, zatem można ją podawać po zaledwie kilku minutach podgrzewania w piekarniku. To delikatne ciasto wzbogacone smakiem i aromatem najwyższej klasy oliwy z oliwek doskonale smakuje na zimno, jak i na ciepło. Nie potrzebuje także żadnych dodatków, choć oczywiście doskonale komponuje się praktycznie z każdym. Tradycyjna focaccia to także doskonała propozycja dla wegan i wegetarian.
Opakowanie CU
Rozmiar
Składniki
Alergeny
b/d
Foodclaims
GMO FREE