Szarlotka z kruszonką
Opis
Szarlotka z kruszonką
Słodka i aromatyczna szarlotka na cieście drożdżowym z chrupiącą kruszonką to klasyk, którego nie może zabraknąć na żadnym spotkaniu towarzyskim. Nasza pachnąca jabłkami i cynamonem szarlotka z maślaną kruszonką została przygotowana w oparciu o naturalne składniki, soczyste owoce oraz klasyczne i sprawdzone receptury. Puszyste i miękkie ciasto drożdżowe doskonale współgra z kwaskowatym smakiem owoców oraz korzenną nutą cynamonu. Prostokątne ciasto jabłkowe z kruszonką oferowane jest w formie głęboko mrożonej. Przed podaniem wystarczy je jedynie odmrozić przez 9 godzin w lodówce. Szarlotkę na cieście drożdżowym z kruszonką można serwować zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonale smakuje po włożeniu na chwilę do rozgrzanego piekarnika. Tak przygotowaną szarlotkę można podawać w towarzystwie waniliowych lub bakaliowych lodów. Smak i aromat podpieczonych jabłek oraz świeżo upieczonego ciasta drożdżowego wprawia w błogi nastrój niezależnie od okoliczności. Z jednego kawałka ciasta otrzymujemy aż 48 porcji, które zaspokoją nawet największych łasuchów!
Opakowanie CU
Rozmiar
Składniki
Alergeny
b/d
Foodclaims
GMO FREE