Tortilla pszenna
Opis
Tortilla pszenna
Klasyczna tortilla DIJO. Podstawa nowoczesnego gotowania. Niewyczerpana baza kulinarnych inspiracji. Naturalny skład oraz wysoka jakość produktu sprawiają, że jest chętnie wybierany przez świadomych i wymagających konsumentów. Popularne pieczywo, które wyróżnia się oryginalnym smakiem oraz delikatnym pszennym aromatem.
Wartości odżywcze
dla 100g
Energia, kJ | 308 kcal |
---|---|
Energia, kcal | 1297 kJ |
Tłuszcz | 6,6 g |
Cukry | 3,2 g |
Sól | 1 g |
Rozmiar
25 cm
Składniki
mąka PSZENNA (69%), woda, olej roślinny: rzepakowy, stabilizator: glicerol, GLUTEN PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu, glukoza (z PSZENICY), substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu; środek do przetwarzania mąki: L-cysteina.
Alergeny
Zboża zawierające gluten
Pszenica
Nasiona sezamu
Mleko
Pszenica
Nasiona sezamu
Mleko
Foodclaims
GMO FREE